Blogg

Nyttige tips og råd for et best mulig nettsted. Bli inspirert og lær mer om hvordan din bedrift kan vokse digitalt.

lage nettbutikk gratis
28. mai 2023

Vil du lage nettbutikk gratis? Her er mulighetene dine!

Når bedriften skal opprette nettbutikk finnes det mange valgmuligheter. Mange ønsker å finne en lettvint og gratis løsning som samtidig oppfyller alle krav til sikkerhet og funksjonalitet. Men er dette i det hele tatt mulig?

Les mer
hva er url adresse
16. mai 2023

Hva er en URL-adresse? Det du trenger å vite – enkelt forklart!

URL er kort for Uniform Resource Locator, og kalles ofte bare for nettadresse på norsk. Alle nettsider som finnes på internett har hver sin unike URL-adresse, også kjent som lenke eller bare URL. Dette er kort og godt den komplette internettadressen til en nettside.

Les mer
lage nettside
6. mai 2023

Planlegger du å lage nettside? Dette bør du tenke på!

Når du skal lage en nettside er det mange ulike faktorer å tenke over. Både ambisjoner, budsjett og tekniske ferdigheter kan være avgjørende for hvilke løsninger som passer best for deg. Skal du gjøre alt selv, eller få profesjonell hjelp? Og hvilken plattform bør du velge?

Les mer
hvordan tjene penger på blogg
1. mai 2023

Hvordan tjene penger på blogg?

Bloggen kan potensielt bli en inntektskilde dersom du vet hva du gjør. Avhengig av dedikasjon, frekvens på innlegg og antall lesere, kan du tjene alt fra noen hundrelapper til en fullverdig inntekt du kan leve av.

Les mer
hvordan starte en blogg
19. april 2023

Hvordan starte en blogg?

Ved å starte din egen blogg kan du dele tips, hverdagsøyeblikk og tanker med leserne dine. En blogg kan også være et nyttig verktøy for bedrifter som ønsker å tiltrekke trafikk til bedriftens hjemmeside.

Les mer
betalingsløsning nettbutikk
14. april 2023

Betalingsløsning for nettbutikk – dette bør du tenke på

En nettbutikk skal gjøre det mulig for bedriftens kunder å handle på nett, og da er det helt avgjørende å kunne tilby gode betalingsløsninger. En betalingsløsning for nettbutikk skal ikke bare være brukervennlig, den skal også være sikker og effektiv.

Les mer