SEO-byrå Oslo

1. april 2023

På utkikk etter et SEO-byrå i Oslo? Det kan være en god idé å finne et byrå som er lokalisert i egen by. I denne artikkelen ser vi på de mange fordelene ved dette valget. Dessuten gir vi gode råd til hva du bør tenke på i valget av SEO-byrå.

seo byrå oslo

SEO har vært i vinden de siste tiårene. Det norske markedet er intet unntak. SEO har blitt en sentral del av markedsføringsstrategien for en rekke bedrifter. Det innebærer også at det er mange byråer som ser sitt snitt til å kapre kunder. I dag finnes det SEO-byråer over hele landet – byråer som rett og slett setter sitt hovedfokus på SEO.

Dersom du som bedrift skal finne et byrå, har du nå et mylder av alternativer. Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvem du skal bruke til arbeidet. Vi skal se nærmere på hvorfor det kan være en fordel å velge SEO-byrå i Oslo, samt hvilke ting du bør se etter.

Fordelen ved å velge SEO-byrå i Oslo

Dersom din bedrift driver fra Oslo og omegn, vil det være store fordeler ved å velge et SEO-byrå her. Den kanskje mest åpenbare, men også mest undervurderte fordelen, er at du kan møte byrået i person. Selv om det finnes flust med møtemuligheter online, er det ingenting som slår et fysisk møte.

Dette gjelder spesielt når det er snakk om et så kompleks emne som SEO. Når en beveger seg utenfor basiskunnskapen, som «nøkkelord» og «linkbuilding», er SEO et meget bredt tema. Google bruker faktisk over 200 parametere i sin algoritme.

Ved å velge et SEO-byrå lokalt i Oslo, sikrer du deg gode muligheter for fysiske møter. Da kan du sitte ned med byrået og lære hverandre å kjenne. Dette vil gjøre kommunikasjonen enklere. Dessuten er et viktig poeng at dette byrået kjemper om lokale søkeord – noe din bedrift også bør angripe!

Angrip lokale søkeord sammen med ekspertene

Dersom du finner et byrå ved å søke «SEO-byrå Oslo», har dette byrået gjort en god jobb med lokale søkeord. Kanskje du fant Totalweb.no på denne måten? Lokale søkeord innebærer simpelthen søkeord som sikter seg mot en spesifikk lokasjon, slik som en region eller by.

Et byrå som ranker høyt på søkefrasen «SEO-byrå Oslo» gjør en god jobb med lokale søkeord. Dette er noe din bedrift også bør jobbe med! På denne måten tiltrekker du deg kunder i nærområdet. Visste du at mange nordmenn (kanskje også deg selv?) ofte søker med bynavn rett etter søkefrasen?

Dersom byrået har ranket seg selv høyt på lokale søkeord, kan de også få deg til å ranke høyt her. Dette beviser at de innehar den tekniske kunnskapen for å oppnå resultatene du ønsker.

Stort eller lite byrå?

Ser du gjennom SEO-byrå i Oslo, vil du raskt oppdage at det finnes både store og små byråer. Gapet mellom de minste og største er enormt. Her snakker vi fra 1 til flere hundre ansatte. Så hva lønner seg å velge for din bedrift?

Det kommer an på hva ditt budsjett og dine mål er. De største byråene har gjerne veldig spesialiserte eksperter og store team som kan ta seg av krevende oppdrag. Om du akkurat har startet en liten nettbutikk med lav omsetning, er ikke et slikt team nødvendig enda. Driver du derimot milliardbutikk, holder det ikke med et enmannsbyrå heller.

Sett opp et budsjett, og lær deg å kjenne byråene. Ofte er det enklere å forholde seg til små byråer, da du gjerne møter på de samme menneskene. Dermed kan en bli godt kjent og starte et langvarig samarbeid. For de aller fleste bedrifter, som er små eller mellomstore, lønner det seg å velge et lite SEO-byrå i Oslo.

Bli med i SEO-arbeidet!

Om du skal få mest mulig ut av SEO-arbeidet, er det viktig å bli en del av dette. Du vet mest om din bransje, kundene, leverandører og de ansatte. Mest sannsynlig sitter du på SEO-kunnskap uten å vite det! Du vet nemlig hva slags spørsmål, fraser og begreper bransjen din benytter. Disse kan være uvurderlige i SEO-arbeidet.

Ved å velge et mindre SEO-byrå, kan du bli en del av SEO-arbeidet og samarbeide tett med byrået. Totalweb er et mindre SEO-byrå i Oslo som verdsetter gode samarbeid med kundene våre. Hos oss blir du en sentral brikke i å lykkes i prosjektet. Du blir med på reisen fra A til Å for å sikre at alt blir slik du ønsker.

Dersom du ønsker å diskutere prosjektet ditt med et erfarent SEO-byrå i Oslo, tar vi gjerne en prat. Vi tilbyr en gratis strategisamtale, detaljert tilbud, pris på forhånd og tydelig kommunikasjon hele veien. Velkommen til en hyggelig opplevelse med Totalweb!