Om Totalweb

omoss

Totalweb leverer hjemmesider og nettbutikker til bedrifter i hele Norge

Målgruppen er mindre bedrifter og organisasjoner som ønsker å etablere seg på internett for første gang, eller som ønsker å oppgradere sine websider fra et hjemmelaget til et profesjonelt produkt.

Forretningsideen bak Totalweb bygger på følgende antagelse:

Selv om markedet flyter over av store og små foretak som tilbyr sine tjenester innenfor bransjen, er det et behov for tilbydere i det nederste segmentet. Små bedrifter som trenger enkle løsninger er ofte uinteressante for de store webutviklingshusene.

De små bedriftene blir derfor ofte ofre for useriøse krefter som hverken besitter erfaringen eller kompetansen til å lage en funksjonell løsning til en overkommelig pris

Noen bedrifter velger å lage en hjemmeside på egen hånd, noe som for de fleste betyr at de må bruke verdifull produksjonstid til å gjøre noe som ligger utenfor det de er best til.

Totalweb ser derfor at det er et markedspotensial i å tilby enkle, profesjonelle løsninger til kunder som ikke ønsker store og dyre web-portaler, men som likevel har høye krav til såvel teknikk som utseende på sine websider.